наркотици
наркотици / МВР
Криминалисти от Окръжната дирекция на МВР- София и Районното управление в Костинброд проведоха полицейска операция срещу наркоразпространението на територията на Костинброд.

Пред частен адрес в града, в момент на покупко- продажба на наркотици на трима местни жители, е задържан дилърът- криминално проявен, на 33 години. При последвалото претърсване на адреса са намерени и иззети: 50 пликчета с растителна маса, реагираща на канабис; 22 пликчета и голям плик с вещество на бучки, реагиращо на амфетамин; електронна везна и парична сума.

наркотици
МВР

Откриха нива с канабис в гориста местност до Костинброд (СНИМКИ)

В хода на оперативно- издирвателните действия е установено, че адресът се обитава от 23- годишен мъж, адресно регистриран в с. Драговищица. При извършеното претърсване на къщата са открити и иззети още две пликчета с растителна маса, както и пет боеприпаса.

наркотици
МВР

Катастрофа с кмета на Костинброд, загинал е моторист

За срок до 24 часа е задържан установеният на адреса 18- годишен младеж, роднина на обитателя. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.