„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Цар Борис III“, жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хайдушка поляна“ от ул. 691 до ул. „Житница“.

Ремонти оставят без топла вода част от столичен квартал

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк. „Славия“ - паркинга пред магазин БИЛЛА.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Александър Жендов“ и ул. „Алфред Нобел“, жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Александър Жендов“ от бул. „Шипченски проход“ и локално на бул. „Цариградско шосе“, ул. „Алфред Нобел“ от ул. „Александър Жендов “ до бул. „Шипченски проход“ и зала „Универсиада“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Жендов“ на кръстовището с ул. „Алфред Нобел“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.