"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Буйновско ждрело“, в.з. Калфин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: в.з. Терасите, в.з. Бункера, в.з. Малинова долина/Бункера/ и в.з. Калфин дол .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Бистришко шосе“ на кръстовището с ул. „Юрушка църква“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Понора“, в.з. Косанин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: в.з. Косанин дол.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Мразовец“ на кръстовището с ул. „Забел“.

Ввъв връзка с монтаж на спирателен кран до бл. 4А, кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района района между: ул. „Княз Борис I“, ул. „Св. Георги Победоносец“, ул. „Белите брези“, ул. „Алея Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Алея Горски път“ на кръстовището с ул. „Алея Ален мак“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня