"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:
ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“, ул. „Поп Грую“, ул. „Източна тангента“, бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Рилска обител“ на кръстовището с ул. „Григорий Цамблак“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:
ул. „Стара планина“ от ул. „Панайот Волов“ до бул. „Васил Левски“ и ул. „Христо Ковачев“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Стара планина“ на кръстовището с ул. „Черномен“.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Перник“, жк. „Зона Б-18“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: ул. „Перник“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Перник“ № 96.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня