"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Роза“, Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. „Роза“, ул. „Люляк“, ул. „Булаир“ от ул. „Люляк“ до ул. „Момина сълза“, ул. „Бор“, ул. „Момина сълза“, ул. „Вежен“, ул. „Спътник“, ул. „София“ от ул. „Иванянско шосе“ до ул. „Космонавт“, ул. „Космонавт“, ул. „Блян“, ул. „Оборище“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Момина сълза“ на кръстовището с ул. „Бор“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.