"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни работи по бул. „Александър С. Пушкин“, жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. „Света Екатерина“, ул. „Голям Братан“, ул. „Вихрен“, ул. „Ген. Александър В. Суворов“ и бул. „Цар Борис III“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Симеон Радев“ на кръстовището с ул. „Пирин“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:
ул. „Новачки“ - четни номера и ул. 454.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Новачки“ на кръстовището с ул. 454.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.