"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. "Александър Малинов“, жк. "Младост“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: Хипермаркет "ХИТ" и "Принцес" аутлет център.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Александър Малинов“ пред хотел "Дрийм“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. "Проф. Георги Брадистилов“, жк. "Студенстки град“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Проф. Георги Брадистилов“ от ул. "Проф. Боян Каменов“ до бул. "Св. Климент Охридски“ и ул. "Иван Багрянов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Иван Багрянов“.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. "Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Ботевградско шосе“ от № 489 до с. Долни Богров.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Ботевградско шосе“ № 489.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.