"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект  за реконструкция за уличен водопровод по ул. „Дойран“, жк. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пирински проход“, ул. „Княгиня Клементина“, бул. „Гоце Делчев“, ул. „Дойран“, ул. „Дебър“ от ул. „Княгиня Клементина“ до бул. „Цар Борис III“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кръстовището на ул. „Дечко Йорданов“ и ул. „Хубча“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с ремонт на редуктори за налягане на ул. „Минзухар“ и ул. „Младен Ангелов“, село Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Просвета“, ул. „Калугерица“ и ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Младен Ангелов“, ул. Проф. Трайко Запрянов“, ул. „Ивайло“, ул. „Тинтява“, ул. „Ягода“, ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Никола Крушкин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. „Младен Ангелов“ - на кръстовището с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Младен Ангелов“ на кръстовището с ул. „Никола Крушкин“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод по ул. „Черковна“, село Локорско се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Тодор Гаджов“, ул. „Тодор Величков“ и ул. „Поп Стоил Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кръстовището на ул. „Тодор Величков“ и ул. „Поп Стоил Петков“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.