"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. "Георги Кьосеиванов“, кв. "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: ул. "Георги Кьосеиванов" и ул. "Евгений Силянов".

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Кьосеиванов“ на кръстовището с ул. "Евгений Силянов".

Във връзка с монтаж на спирателен кран в село Плана се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: Календерова махала, Попова махала, Масова махала и Долна Календерова махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Календеров път" до малкия параклис.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.