Бившата кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева стана майка. Това става ясно от публикация във Фейсбук, от името на нейни приятели. 

"Имаме прекрасна новина за всички, които обичат и подкрепят Деси Иванчева! Днес към 10 часа Деси Иванчева стана майка на прекрасен, здрав син, с перфектните мерки 2 800 кг. и 47 см", се казва още в публикацията. 

Приятелите на Иванчева споделят, че тя е добре и се надяват скоро да се включи и тя самата с повече информация и снимки. 

Припомняме, че през 2018 г. маскирани с качулки полицаи арестуваха зрелищно кметицата на „Младост” в центъра на София за подкуп, който според прокуратурата, е поискала от строителен предприемач. 

Първоначалната ѝ присъда беше 20 години затвор. По-късно беше намалена на 8 години зад решетките. Наложената ѝ мярка "домашен арест", бе променена на парична гаранция от 10 хил. лева, докато излезе окончателното решение на магистратите от ВКС. 

Пред медиите тогава тя заяви, че е със смесени чувства относно решението, защото няма възможност да плати 10 хиляди лева

По време на съдебните процеси Десислава Иванчева официално обяви, че опитва да забременее и дори сподели, че се подлага на специални процедури. Също така в края на май официално обяви и че вече е бременна.