/ Община Тунджа
Тържествена сесия на Общински съвет „Тунджа” и награждаване на физически и юридически лица по повод Деня на Община „Тунджа” ще се състои днес. От 11.00 часа пред сградата наобщина „Тунджа”    
  
Тържествено откриване на Деня на община „Тунджа”. В Кабиле от 15.00 часа ще се проведе Общинска детска асамблея „Тунджа” – творчество и красота”, в село Болярско Тунджански театрални дни авторски спектакъл „Със смеха на Чудомир“ с участието на актьорите Велика Видева, Звезделин Минков и Вартарес Минареджиян. От 17.00 ч. в зала на община

„Тунджа“ ще се състои Бизнес форум на тема „Европейски пари за селата на община„Тунджа“, а от 18.00 часа в с. Стара рекаТунджански театрални дни авторски спектакъл „Със смеха на Чудомир“ с участието на актьорите Велика Видева, Звезделин Минков и Вартарес Минареджиян.

От 19:00 часа в село Калчево самодейна театрална група при НЧ „Светлина-1928“, с. Безмер представя „Приключения опасни със герои сладкогласни“ по Недялко Йорданов, а в село Чарган Драматичен театър „Невена Коканова” гостува на община „Тунджа” с пиесата „Юнаци с умни калпаци“ , концерт на Фолклорен ансамбъл „Тунджа” ще се състои в село Савино.