/ ThinkStock/Getty Images
Полицейски екипи са установили неправоспособни и водачи, употребили алкохол и наркотици през почивните дни в Сливен. Неправоспособна 29-годишна жена от Сливен е хваната на 7 април да управлява лек автомобил „Мерцедес“, след като вече има наложено административно наказание за същото нарушение.

35 шофьорски книжки са отнети за седмица в Сливенско

На 9 април, 25-годишен шофьор от село Младово е хванат да управлява лек автомобил „БМВ“ без регистрационни табели. При проверката се установява, че регистрацията на автомобила е прекратена и свидетелството за управление на МПС на арестувания е отнето.

Хванаха двама пияни шофьори

39-годишен водач от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества. Той е спрян за проверка от полицейски екип на 8 април, в 03:50 часа.

Други двама водачи с алкохол над 1,2 промила са установени на 8 и 9 април. 20-годишен е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с концентрация на алкохол 1,98 промила.  Той е спрян за проверка на 8 април, в 07:41 часа. 64-годишният мъж е управлявал лек автомобил „Ауди“ с концентрация на алкохол 1,46 промила. Той е проверен на 9 април, в 15:53 часа.