/ ОДМВР Сливен
Отборът на ТОП криминалистите спечели турнира по футбол на малки врати за купите и наградите на Директора на ОД на МВР-Сливен, който се  проведе по повод професионалния празник на МВР-5 юли. В оспорван  мач отборът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОДМВР-Сливен се наложи над отбора на група „Охрана на обществения ред” при РУ-Сливен.

За купата на ОДМВР
ОДМВР Сливен

Те победиха миналогодишния носител на купата при изпълнение на дузпи, след като срещата завърши с резултата 0:0 в редовното време. На трето място остана отборът на участъци „Запад” и „Петолъчка”, който победи криминалистите на РУ-Сливен с 5:1.

Купата на шампиона и медалите на победителите ще бъдат връчени от директора на ОД на МВР старши комисар Димитър Величков на тържественото събрание по повод професионалния празник на МВР. Следващият турнир от спортните събития, предшестващи професионалния празник на МВР, е по тенис на маса и започва от 19 юни. Участниците са  от различни структурни звена като ПБЗН, БОП, РУ-Сливен, Миграция и други.