Тунджа
Тунджа / Община Тунджа
Общински съвет Тунджа заседава днес. 23 предложния са включени в дневния ред.Сред тях са отпускане на безлихвен заем на Община „Тунджа“ от Министъра на финансите за сметка на Централния бюджет, изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост  за  2018 г.

Общинските съветници ще разглеждат изменение и допълнение на Правилник за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, актуализирано разпределение на променените бюджети през I-вото тримесечие на 2018 г. 

Приемане на Стратегия за личностно развитие на децата и учениците от Община „Тунджа“, приемане на Общинска програма за закрила на детето за 2018 година., приемане Годишен план за развитие на социалните услуги в община „Тунджа”  за 2019, награждаване по повод Деня на славянската писменост, на българската просвета и култура и във връзка с кръгли и юбилейни годишнини на изявени дейци, просветни и културни институти, са сред останалите предложения.