Младежки форум в „Тунджа“
Младежки форум в „Тунджа“ / netinfo

Редовното си  отчетно–изборно събрание за мандат 2009 – 2014 година проведе Общинският младежки съвет „Тунджа”. Официални гости на събранието бяха кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев и заместник–кметът Станчо Ставрев. В обръщението си към младите хора кметът Георгиев се спря обстойно върху общинската младежка политика и подкрепата, която оказва общината на младите хора в организиране и провеждане на младежки инициативи и дейности.

Председателят на Управителния съвет на Общинския младежки съвет „Тунджа” Йордан Колев запозна присъстващите с дейностите на младежката организация за мандата, а Християн Велков – зам.-председател на УС на Сдружението с отчета за разходените парични средства за същия период.

В доклада за дейността бяха отчетени реализираните инициативи през годините, както и спечелените и изпълнени проекти.

Докладът и финансовия отчет за отчетния период бяха приети единодушно от делегатите без забележки.

По предложение на делегатите беше гласувано да се запази същата структура на Сдружението за следващите 5 години – броят на членовете на управителния съвет да е 7 души, а контролния съвет – 3 души.

За мандат 2015–2020 г. общото събрание избра управителен съвет с председател Йордан Колев, Християн Велков – зам.-председател, Владимир Стоев – зам.-председател, Татяна Илиева – секретар и членове Теодора Стоянова, Стоян Иванов и Велина Петрова.

Събранието избра и контролен съвет, Комисия по европейски програми и проекти, Комисия по образование и култура, младежки дейности и спорт, Комисия по прием на документи.

 

Станчо Ставрев – заместник-кмет на община „Тунджа” поздрави новоизбраното ръководство и пожела на младите хора още по-активна работа през новия мандат и много успехи.