Асфалтират в центъра
Асфалтират в центъра / Община Сливен

Ще се засили работата по асфалтирането на улиците в центъра на Сливен, тъй като има достатъчно завършени участъци, на които може да се положи асфалт. Тази седмица за асфалтиране в централна градска част са предвидени улиците „Г. С. Раковски”, в участъка от бул. „Христо Ботев” до ул. „Елин Пелин”, а също така и в участъка от  ул. „Александър Екзарх” до ул. „Ген. Столетов”. Асфалтова настилка ще бъде положена още по бул. „Христо Ботев” до ул. „Г. С. Раковски”. Ул. „Ген. Столипин”, в участъка между ул. „Дрин” и ул. „Драган Цанков”. Ул. „Драгоман”, в участъка между бул. „Христо Ботев” до ул. „Неофит Бозвели”, а също и ул. „Великокняжевска”, в участъка между ул. „Михаил Чайковски” до ул. „Проф. Константин Иречек”, съобщи заместник-кметът Румен Стоилов.

В централна градска част тази седмица ще се работи по две нови строителни площадки. Те се намират на ул. „Маестро Атанасов” и ул. Прилеп”.

В квартал „Комлука” ще се работи по четири нови участъка. Два от тях се намират на улиците „Александър Батемберг” и „Индже войвода”. Другите два са по ул. „Димитър Пехливанов–Добрович”, а също и в участъка между ул. „Никола Палаузов” и ул. „Поборническа”.

В кв. „Клуцохор” ще се работи по една нова строителна площадка, която се  намира на ул. „Георги Икономов”, в участъка от ул. „Московска” до ул. „Хаджи Вълкова”.