/ ПП ГЕРБ Сливен
Сливен ще е домакин на 18-то издание на тенис турнира „Болярка къп“ – 2018. Подадените заявки до момента са 80. Срещите ще се играят на трите бази в града - ,,Спорт Палас”, ,,Сливен-92” и ,,АТП” /в градска градина/ от 8:00 и от 14:00 часа.Тенис турнирът „Болярка къп“ - 2018, ще се проведе на 1 и 2 септември в Сливен, под патронажа на народния представител от ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева.

Известният акробат Енчо Керязов се срещна с кмета на Община Сливен Стефан Радев

Участниците ще бъдат разделени по пет отбора във всяка група
. Първа фаза ще се играе в групи - всеки срещу всеки, до излъчване на двата най-добри отбора във всяка група. Класиралите се отбори за втори кръг се теглят на общ жребий за влизане в основна схема, след това мачовете се играят на преки елиминации.

Полуфиналите и срещите за определяне на победителите ще се играят в неделя. Финалистите и полуфиналистите ще получат купи, а за всички участници втурнира ще има подаръци.
 
„Болярка къп“ се утвърди като най-големия тенис турнир за любители, във формат смесени двойки от цяла България. „За два дни Сливен ще бъде център на тениса. Определено ни предстоят много интересни и вълнуващи моменти“, казват организаторите.
ПП ГЕРБ Сливен