/ iStock/Getty Images
За празника на любовта и виното Драматично-куклен театър-Силистра с премиера на постановката "Само за мъже", съобщиха от Общинско кабелно радио "Силистра".

Публично обсъждане на проекта за бюджет за 2020 г. организира община Силистра

Златина Станева разказва: Постановката "Само за мъже" е една изключително приятна забавна комедия на ситуациите "Премиерата на комедията "Само за мъже" по Дарио Фо ще се състои на 14 февруари - петък, от 19:00 часа.

По случай два от емблематичните празници, които отбелязваме подобаващо - а именно Трифон Зарезан и Св. Валентин - един билет ще е за двама!, това съобщи за медиите днес Златина Станева, директор на Драматично-куклен театър.

"Само по себе си заглавието е много провокативно. В общи линии това, което говори то не е съвсем така. Новото заглавие е една изключително приятна забавна комедия на ситуациите.

Полезна информация: Мартенски базар 2020 г. в Силистра

Постановката е една италианска комедия на италианския драматург Дарио Фо. Доста известен автор в нашите среди", каза преди дни в интервю за Общинско радио-Силистра Станева.

Цената на билета е 10 лв. Билети - при касата на Драматично-куклен театър Силистра/бивш куклен театър. За информация и контакти: моб. 0879/ 69-88-26.