Община Каолиново
Община Каолиново / netinfo
Няма притеснения по отношение на обезпечеността на детските градини и училища с необходимото количество горива и за общинската пътна мрежа в община Каолиново, посочват от администрацията. 

На територията на община Каолиново функционират  16 целодневни детски градини и 6 училища. Целодневните детски градини се отопляват на твърдо гориво, като за нормалното протичане на учебния процес, и осигуряване на топли стаи през зимата са доставени необходимото количество дърва и въглища за отоплителния сезон 2017/2018.

По отношение на училищата - те са на делегирани бюджети и ръководителите им сами организират снабдяването със горива. Информацията, с която разполагаме за училищата е, че към  настоящия момент са предприети действия за осигуряване на необходимите количества горива за отоплението и нормално протичане на учебните занятия..

За поддръжката на пътищата през зимата община Каолиново има сключен договор до края на 2017 г. и предстои да се проведе избор на изпълнител по ЗОП за следващата година.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.