/ netinfo
След трансплантацията на стволови клетки, Николай Иванов премина и 25-дневен курс на лъчетерапия, проведена с цел да няма рецидив на туморното образование, съобщиха неговите близки във Facebook. Ники вече е преминал през контролни прегледи и вече е в ремисия

За заболяването си Николай разбра, след като забелязал подуване на окото, дни преди да направи изследване в ДКЦ Св. Марина имал следи от кървене по носа. В началото на месец април след множество изследвания ми била поставена диагноза - туморно образование на назофаринкса и етмодиалните синуси.

Образованието навлиза в мозъчната обвивка и притиска окото. Миналата година той бил насочен за лечение към клиника в Турция.

 
 

Здравейте мили хора, След трансплантацията на стволови клетки, Ники премина и 25 дневен курс на лъчетерапия, проведена ...

Публикувахте от Помощ за Ники / Help for Niki в 15 февруари 2018 г.


Предписана му беше терапия с хапчета ,които ще пие поне няколко месеца. Контролните прегледи ще продължат. Следващия ще е след две седмици, за да видят как му действа терапията и да му бъде премахнат венозния какетър, поставен преди трансплантацията. Следващите ще бъдат през около 2-3 месеца, допълват близките на момчето.

В момента, Ники се чувства много добре! Тук е и мястото отново да благодарим на всички Вас, без които нямаше да се справим!Благодарим за подкрепата и вярата!

Благодарение на целия екип от професори, доценти, доктори, преводачи, въобще целия колектив от Liv Hospital и отделението за трансплантации в Medical Park, Вашата подкрепа, обичта, която получава и Божията воля, Ники днес е добре, се каззва още в поста.


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари