Физическа активност и здравословна храна са ключът към здравословен живот
Физическа активност и здравословна храна са ключът към здравословен живот / netinfo
17-годишната Цвети Кирилова е приела здравословен начин на живот за своя кауза. Тя е открила какво е нужно и се опитва да го сподели с възможно повече хора. Затова със свои познати и ентусиасти организира събития на открито. 

Цвети е десетокласничка в икономическата гимназия в Шумен и освен с учение се занимава активно и със спорт. Започнала с народни танци и реминала през волейбол и карате. 

Истината е в баланса. Без него нищо не може да съществува – няма нито гладуване, нито 3 часа кардио, има баланс, казва Цвети.

Физическа активност и здравословна храна са ключът към здравословен живот
netinfo

 

Да танцуваш... във вода


Тя обръща внимание на здравословното хранене – заменянето на вафлите с ябълки, банани, това са най-простите неща, които всеки може да направи.

Вместо асансьора може да се ползват стълбите, все неща, които са известни, но малко хора ги практикуват, отбелязва Цвети.

Тя обръща внимание, че приемът на храната не трябва да се намалява, а просто да се внимава с това каква е тя. 

Физическа активност и здравословна храна са ключът към здравословен живот
netinfo


Междинните хранения също са важни, така трябва да имаме около 5 дневно. Колкото по-малко са храненията, толкова повече се забавя метаболизма, а не целим това, казва Цвети и допълва, че няма най-важно хранене, тъй като всички са важни. 

Девойката препоръчва да започнем активния си живот с няколко по-дълги разходки и леки тренировки вкъщи.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари