/ Дарик Враца

Двама са загинали при пътни инциденти в неделния ден.

54-годишен мъж загинал на място след като бил блъснат от водач на лек автомобил БМВ Х6 Х Дравйв 40 Д, с русенска регистрация. Инцидентът станал около 21:40 часа, на 12 август по пътя Русе-Шумен- Варна - близо до производствено предприятие в кв.“Мътница".

Катастрофа блокира АМ „Хемус“ край Шумен за часове (СНИМКИ)

30-годишната жена, която била зад волана на автомобила се движила от Нови пазар, в посока Шумен. Близо до „Хан Омуртаг“ ударила мъж, който внезапно пресичал  пътното платно от ляво на дясно. 54-годишния жител на село Косово починал на място. Жената била тествана за алкохол, не е отчетено наличие на алкохол. Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство.

Малко след 23:00 часа снощи бил приет сигнал за катастрофа в село Венец.

70-годишен шофьор от катастрофата край Смядово е с фрактури

Инцидентът станал малко преди изхода на Венец в посока към Шумен.
Изпратени са екипи на полиция и спешна помощ. Изяснено било, че водачът на лек автомобил "Ауди" А4, с шуменска регистрация, мъж на 31 г. от Венец  се движил по пътното платно и навлязъл в лентата за насрещно движение. Блъснал движещият се лек автомобил Ауди „А6 Авант“, с немски регистрационен номер с водач на 18 г. от село Наум.

В резултат на инцидента в МБАЛ-Шумен с множество травми по цялото тяло и вътрешен кръвоизлив бил откаран 31-годишен мъж. Настанен бил за лечение с ОАИЛ, с опасност за живота. Тази сутрин е починал в болничното заведение.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари