/ Деян Герговски
Двама мъже са задържани в полицейското управление в Шумен за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Около 11:45 часа, на 5 август на кръстовище образувано от улиците „Славянка“ и „Балчик“ в село Развигорово за проверка бил спрян водач на лек автомобил "Ауди", със словенска регистрация.

Задържаха един заради скандал в казино, друг - заради разправия в заведение

Зад волана на автомобила бил 33-годишен мъж, роден в Република Турция. Изяснено било, че управлява с нередовни пътни документи - без свидетелство за управление на моторно превозно средство.

Униформен служител му обяснил, че ще му бъде съставен акт за установено административно нарушение по Закона за движение по пътищата. Водачът и пътуващият на дясната седалка в автомобила мъж на 26 г. от Шумен предали на полицейския служител документ на автомобила. Освен документа на автомобила имало и парична сума.

Трима спаха в ареста след скандали с жени

За случая е уведомен прокурор от ОП-Шумен. Извършен е оглед, по време на който станало ясно, че е предложен подкуп в размер на 15 евро на полицейски служител да не извърши действия по служба. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари