Офисът на Атака осъмна с нарязани плакати и обидни текстове
Офисът на Атака осъмна с нарязани плакати и обидни текстове / netinfo

Офисът на ПП «Атака» на бул. „Скобелев“№45 осъмна вчера с нарязани рекламние съоръжения и написани обидни текстове. За вандалския акт сигнализирали симпатизанти на партията, коио се свързали с народния представител Любомир Владимиров.

В изявление до медиите на «Атака» се казва следното:
«Ние, патриотите от  ПП„Атака“ категорично осъждаме подобни хулигански деяния!  Това е безпрецедентен, но  и същевременно емблематичен акт на политическа омраза и хулиганство в най-европейския град на България – Русе!

Освен акт на омраза, това е и акт на безсилие, политическо и лично, от лицата извършили подобен погром. Безсилието да докажеш политическите си тези или да покажеш правотата на каузата си, води до подобни извращения в политическия живот в България! Анонимноста на деятелите на погрома върху офиса на ПП„Атака“-Русе е още едно доказателство за техния стремеж да всеят смут и несигурност в Русе и България! Това няма да бъде допуснато! Наше разследване и видео наблюдението над партийната централа на офиса ПП“Атака“-Русе ще разкрие страхливците действали по тъмна доба и ще ги предаде на правоохранителните органи!

Не на последно място позволете да напомним, че в началото на т. нар. от Президента Р. Плевнелиев - „мирни протести“, партийната централа на ПП„Атака“ в София бе нападната и извършен първия погром! „Симпатичните“ протестиращи подпомагани от антибългарски настроени партии изглежда са стигнали в своето безсилие и до начало на вандалски актове и върху офиси на ПП„Атака“ в страната и отправяне на заплахи към членове и активисти на националистите. Зад подобни ретроградни актове на политическа импотентност, стоят  създадени насила политически субекти, криещи се зад маските на реформаторски, малцинствени или „патриотични“ идеи!

Насилственото разделение в българското общество трябва да бъде спряно! Всички ние, като достойни патриоти трябва да се обединим и да работим единствено за България, защото следващите поколения българи разчитат на делата ни! Никой и нищо, нито подобни погроми на партийните ни офиси, нито персонални заплахи ще спрат нас, националисти на ПП“Атака“ да отстояваме българските национални интереси и си върнем България! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!”