/ netinfo
Над 15 граждани на град Русе и Русенска област посетиха днес приемната на народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков. Тя се проведе в централния офис на партията, находящ се в търговски комплекс „Родина“ на ул „Чипровци” № 2.

Цветан Цветанов ще проведе работна среща с областната структура на партията в Русе

Много от участвалите в приемната поставиха въпроси от местно значение, свързани с благоустрояване на определени квартали, ремонт на улици, околоблокови пространства, осветление и пр. Част от тях бяха информирани с помощта на общински съветници от ГЕРБ за плановете на Община Русе за строително-ремонтни дейности в съответните райони, както и бяха направени пояснения във връзка със сроковете за изпълнение на строителство на обекти.

Евродепутатът Ева Майдел: От май по-евтини международни разговори, а в края на годината драстично поевтиняване на таксите за парични преводи

Граждани потърсиха съдействие за разрешаване на техни социални и битови проблеми. Г-жа Ангелова се ангажира с помощ при решаването на поставени въпроси във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност, работата на ТЕЛК и пр. Русенец получи информация относно решаване на въпрос при недостигащ стаж на пенсия.

Опазването на пчелните семейства и лични въпроси бяха поставени пред г-н Райков. Приемните на народните представители в областта се провеждат всеки понеделник, като срещите с граждани се случват дори те да не са обявени официално.