/ ThinkStock/Getty Images
Пътничка е пострадала при инцидент на главния път Русе-Разград, когато колата, в която е пътувала е блъснала диво животно. Произшествието е станало на 12 септември, около 21:26 часа. Лекият автомобил с марка „Ауди“, управляван от 27-годишен водач се е движел в посока Русе и на около 15 километра преди града по време на движение е блъснал пресичащо отляво надясно диво животно, което се е оказало елен. Жената пътувала на предната дясна седалка е била леко ранена.

Шофьорка и пешеходка пострадаха при катастрофи

След преглед е настанена в МБАЛ-„Медика“ с натъртвания в областта на лява ключица. Произшествието е документирано от екип на Пътна полиция. Трупът на животното е предаден на служители от ДАГ. Пешеходка е ранена, след като е блъсната от кола движеща се на заден ход.

Инцидентът е станал на 13 септември, вечерта около 19:00 часа на ул. "Борисова". Лек автомобил „Пежо 307“, управляван от 49-годишен мъж, при движение назад блъска намиращата се зад него на платното за движение пешеходка на 50 години.

В резултат на инцидента жената е пострадала с фрактура на ляво бедро. След преглед е настанена за лечение в УМБАЛ „Канев“. Причините за ПТП се изясняват. Друг пътен инцидент с пострадал човек е станал на 13 септември вечерта и в с. Тръстеник.

Двама са леко ранени при сблъсък на лек автомобил с елен

Около 19:50 часа е получено обаждане за катастрофа между два автомобила на ул. "Двадесет и четвърти май" в село Тръстеник. Изпратеният на място екип на полицията е установил, че автомобил „Киа Соренто“, управляван от 43-годишен мъж, при движение по въпросната улица е преминал вляво и е блъснал паркиран лек автомобил ВАЗ 2105, в който се е намирал водачът му на 83 г.

При удара възрастният мъж е леко ранен. Прегледан е на място от екип на Центъра за спешна помощ, като му е установено охлузване и натъртване в областта на лява предмишница. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.