/ ThinkStock/Getty Images
Жена е пострадала при катастрофа като водач на автомобил. Инцидентът е станал на 10 септември, около 06:20 часа на второкласния път 51, в района на километър 8+900. Движещ се в посока Бяла-Попово лек автомобил „Рено Канго“, управляван от 48-годишна жена, е напуснал пътя вдясно и се е преобърнал в отводнителен канал.

Двама са леко ранени при сблъсък на лек автомобил с елен

В резултат на инцидента водачката е пострадала с контузни рани в областта на главата, което е установено при преглед в МБАЛ-Бяла. След оказаната медицинска помощ е освободена за домашно лечение.

Екип на РУ-Бяла е документирал произшествието, издаден е констативен протокол и е съставен акт. При друг инцидент вчера в Русе тежко е пострадала жена като пешеходка. Около 16:45 ч. в град Русе, на ул. П. Хитов в района на кръстовище с ул. "Муткуров", товарен автомобил „Сеат“, управляван от 31-годишен мъж, при приближаване към пешеходната пътека не е пропуснал пресичащата пешеходка на 61 г. и я блъска.

Мъж загина в тежка катастрофа на разклона за Сандрово

В резултат жената е пострадала и е отведена от екип на Центъра за спешна помощ в болницата, където при прегледа й е поставена диагноза - счупена шийка на дясна раменна става. Произшествието е документирано от екип на Пътна полиция. Причините се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.