Кандидат-кметове четоха новини на купона на Дарик
Кандидат-кметове четоха новини на купона на Дарик / netinfo
Интересната ситуация можеше да бъде наблюдавана на купона на Дарик-радио Русе послучай 10 години от създаването на регионалната станция в петък вечер.

Новинарската емисия, представена от известни русенци, сред които и кандидати за градоначалници беше една от изненадите за гостите на партито във винарска къща “Левента”. Румен Януаров, Искрен Веселинов, Наталия Казакова, Атила Минев, Божидар Йотов и комисар Светослав Първанов трябваше да разчетат различни абревиатури в новините и да говорят ясно и изразително. Те бяха оценявани от жури с председател журналистката Цвета Ненова.

Над 200 гости уважиха празника на медията и засипаха домакините с много букети и интересни подаръци. Екипът на Дарик Русе получи подарък и от собственика на медията Радосвет Радев – чисто нов компютър. Гостите също получиха подаръци. На 10 от тях, които изтеглиха печеливши талончета бяха връчени джобни радиа.

В края на купона екипът на Дарик – Гергана Илиева, Диана Минава, Мая Йоргова, Лидия Раднева, Ахмед Алиев, Ирина Радославова и Искра Георгиева разряза огромна торта с логото на Дарик и духна 10 неугасващи свещички.