/ Thinkstock/Getty Images
До 10 февруари желаещите могат да се включат в конкурса за най-креативно послание за любовта и приятелството
За четвърта поредна година СНЦ „Дунавско сияние“ ще окичат Дървото на влюбените в Русе.

Община Русе

На празника на Свети Валентин - Деня на влюбените, сдружението и приятелите им от Ателие за ръчна изработка „Пифчо“ със съдействието на „Ауреа Артис“ - магазин за артистични и ръчно изработени подаръци , организират поредица от събития, с които да провокират креативността на нашите съграждани да даряват любов и надежда.
 
Изграждат географска информационна система в полза на гражданите в Русе

До 10 февруари желаещите могат да се включат в конкурса за най-креативно послание за любовта и приятелството. Към картичките трябва да се опишат имена, години и телефон за връзка на автора им.

Те ще се предават в магазина за артистични и ръчно изработени подаръци „АУРЕА АРТИС“ на ул. „Асен Златаров“ №11 от 10:30 до 18:00 часа, а в събота до 14:00 часа.

Посланията ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Соня Миленкова от „Ауреа Артис“. Най-добрите, естествено, ще получат награди. Навръх празника 14 февруари  от 14:30 часа Дървото на влюбените - пред Доходното здание ще “разцъфне” с уникално направените от всички русенци валентинки. 

Община Русе

На място най-сръчните участници в конкурса ще получат оригинални бутикови награди. По традиция всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от организаторите и индивидуално послание за любовта и приятелството.
 
Ако желаете да се включите в инициативите и се нуждаете от повече информация, моля обадете се на тел: 0884/28-64-11 - Марияна Георгиева, СНЦ “Дунавско сияние”