Дърво на желанията събира мечтите на русенци
Дърво на желанията събира мечтите на русенци / netinfo

Дърво на желанията събира мечтите на русенци – така ОДС в Русе приема идеи за развитие на града, молби и копнежи, които вълнуват хората. Това се случва за първи път в Русе и още в първите часове привлече внимание и „забоде” в короната си граждански позиции, загриженост и жажда за промяна. Дървото на желанията е част от  пряката връзка с хората, която кандидатът за кмет Борислав Българинов и кандидатите за общински съветници на ОДС ще имат през целия период на кампанията.

Стационарна шатра на централния градски площад и мобилна шатра във всички русенски квартали ще бъде мястото , където всеки може да спре , да поговори с кандидатите и да напише своето виждане. Дървото на желанията освен красиво и любопитно съоръжение е и информационен трамплин за най-добрите послания. Борислав Българинов и неговият екип възнамеряват да  направят за първи път в България обърната кампания, с която хората реално ще влязат в изборните дела.

Дърво на желанията събира мечтите на русенци
netinfo

Когато  дървото  събере достатъчно работещи идеи ОДС постепенно ще смъква лицата на своите кандидати от билбордове, лед-дисплеи и плакати и на тяхно място ще поставя  русенци с техните идеи, копнежи и позиции. Най-бързо това ще се случва в Интернет, където коалицията има свои страници  www.kmetnaruse.comи в социалната мрежа facebook: Борислав Българинов – кмет за Русе http://www.facebook.com/zaruse  Така хората за първи път ще се почувстват значими и отговорни за това, което могат да направят. Ще се уверят, че всичко, което им се случва все пак зависи от тях както в деня на вота, така и в мандата на следващото управление. Дървото на желанията може да остане и след изборите и да се превърне в местна атракция ако русенци харесат тази непринудена връзка, която ги прави приобщени не само към местната власт, но създава топлина и близост между тях самите.