/ Деян Герговски
Две шофьорки пострадаха при катастрофи. Жена е леко пострадала като водач на автомобил при катастрофа по пътя Русе Силистра в събота. Произшествието е възникнало на 16 февруари, около 18:40 ч., в района на км.28+000 по пътя II-21, в посока Силистра.

Пешеходка в болница след катастрофа

Изпратените на място полицаи са установили, че лек автомобил "Деу Калос", управляван от 27-годишна жена, вследствие на възникнала техническа повреда /спукване на задна гума/ е напуснал платното за движение вляво и се е преобърнал в крайпътна нива.

56-годишна пешеходка пострада в Русе

Водачката е получила натъртвания по тялото и след преглед от екип на спешна помощ на място е била освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол е била отрицателна. Инцидентът е документиран от екип на РУ-Сливо поле. Друга водачка е по-тежко ранена при инцидент в Русе в събота.

Четирима леко и двама тежко пострадали при катастрофи през изминалото денонощие

Произшествието е станало около 01:20 часа на бул. Генерал Скобелев, в района на кръговото кръстовище с бул. Цар Освободител. Екип на пътна полиция е изпратен за изясняване на инцидента. Полицаите са установили, че лек автомобил БМВ 318, управляван от 21-годишна жена, при напускане на кръговото движение надясно по бул. "Генерал Скобелев" (в посока към ул." Борисова") е поднесъл и е напуснал платно вляво, като се е блъснал в бордюр на разделителната ивица и метален стълб от контактната мрежа на градски транспорт.

Румънски ТИР препречи пътя Разград-Русе тази нощ

Водачката е била отведена от случаен превоз до УМБАЛ „Канев“ в Русе и след преглед е освободена за домашно лечение с диагноза - фрактура на носа. Инцидентът е документиран от униформените, като причина за ПТП се посочва - неправилно движение по пътното платно.