/ община Разград
Ремонтът на ул. „Странджа“ в Разград продължава с полагането на изравнителен пласт асфалт в отсечката от кръстовището с бул. „България“ до кръстовището с ул. „Грънчарска“. 

Това се извършва на по-малки участъци, за да не се затруднява движението по улицата.

ремонт
община Разград


Следващият участък е от кръстовището с „Грънчарска“ до бъдещото кръгово кръстовище. След приключването на полагането на този пласт, започва изливането на следващия – износващия пласт асфалт, който ще е 4 см.

ремонт
община Разград


Тази дейност също ще се извършва на по-малки отсечки, при подходящо метеорологично време износващият пласт ще се полага в петък и събота. В същото време друга група работници от „Пътно строителство“АД довършват островчетата на бъдещото кръгово движение до магазин „Билла“. 

ремонт
община Разград


Ремонтът на 490 метра от ул. „Странджа“ започна в началото на месец май. Съгласно договора срокът за изпълнение на строително-ремонтните работи е 50 дни. Ремонтът е на стойност 382 000 лв., средствата са от бюджета на Община Разград.

За времето на извършването на ремонта бе въведена временна организация на движението, която бе до края на месец май.

ремонт
община Разград


Във връзка с лошите метеорологични условия и поради възникналите аварии на топлофикационната и канализационната мрежи в участъка на изгражданото новото кръгово кръстовище между ул. „Странджа“ и ул. „Дунав‘, които забавяха изпълнението на строително-ремонтните дейности, срокът на временната забрана на движение е удължен до 18 юни.

община Разград