/ Снимка: БГ НЕС, архив
Пътно произшествие с участието на три моторни превозни средства, двама пострадал и двама избягали от местопроизшествието водачи е станало в Сушево.

При две катастрофи пострадаха велосипедист и шофьор без книжка

На 9 август, около 19,50 часа в село Сушево на ул. "Родопи" пред дом № 18 настъпва пътно-транспортно произшествие. Водачът М.А. на 38 години от с. Сушево при управление на лек автомобил "Фолксваген Голф" блъска движещия се пред него мотопед "Jawa", управляван от Е.М. на 43 години от село Сушево.

Съпругата на водача на мотопеда, В.М. на 41 години от с. Сушево при опит да му помогне е блъсната от С.А. с управлявания от него автомобил "Пежо Партнер". Двамата водачи на леките автомобили напускат местопроизшествието и се укриват.

Украинка пострада при катастрофа, мъжът й се блъсна в канавка и пътен знак

Впоследствие извършителите са установени и са задържани за срок от 24 часа. Пострадалите са откарани от екип на Филиала за спешна медицинска помощ в Кубрат в МБАЛ "Св. Иван Рилски", където е установено, че Е.М. е с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота, а В.М. е с гръдна травма /фрактура на три ребра/ и мозъчен кръвоизлив, с опасност за живота.

Пиян шофьор предизвика катастрофа с два спрели автомобила

Уведомен е районният прокурор. По случая е образувано досъдебно производство.