Бялата лястовица отново кацна преди Баба Марта в Разград, съобщиха от Общината. Работници от ОП ”Паркстрой” поставиха част от градската украса за 1 март.

Община Разград

Първа бе поставена арката до фонтана с момченцата, на която за четвърта поредна година каца бялата лястовица заедно с още две изработени от сръчните ръце на работниците в „Паркстрой” черно-бели символи на пролетта.

Община Разград

Община Разград

В близост, срещу сградата на Окръжен съд-Разград, е оформен кът за снимки. С мартеници, изработени от възпитаници на Школата за изобразително изкуство към ЦПЛР - Център за работа с деца през миналата година, бе украсено едно от дърветата в градинката, до него бяха поставени фигури на Пижо и Пенда, а пред бялата оградка - и червено-бяла пейка, на която тези, които искат да се снимат, могат да седна.

Община Разград

Започна и традиционното обличане на дърветата по ул. „Васил Левски” в червен и бял плат. То ще продължи на 1 март, украсено дърво ще има и в центъра до бившата „Карина”, подобен акцент се предвижда и в жк „Орел” - в градинката до „Българска скара”.