/ iStock/Getty Images
"Все още няма намерена и следа от изчезналата 84-годишна жена от смолянското село Тикале", съобщи кметът на селото Юри Кацаров.

Трети ден без следа от 84-годишната жена в Родопите

На този етап, акциите по издирването й вече шести тен са без резултат. От селото обмислят и други варианти, с които да продължат да я издирват като един от тях е обикалянето с дрон в района.

„Не сме спирали да я търсим, вчера отново с нейни близки и хора от нашето село, както и от съседни сме я търсили. Наистина няма нищо, което да е намерено и да ни подсказва, че е минала през някъде. Няма и следа от нея. Мислим да търсим и други начини, с които да продължим издирването й, освен с човешка сила. Щи предложим да се включи и дрон“, коментира Кацаров.

Провежда се мащабна акция по издирването на 84-годишната жена в Родопите

Според него, алтернативният метод може да се използва в откритите части на гората, като поляни и т.н., тъй като в гористите местности е много сложно. За съжаление, вече намалят сериозно шансовете за щастлива развръзка.

Припомняме ви, че Шукрие Пиперкова е в неизвестност от вторник вечерта, като за последно тя е била видяна към 18:00 часа в района на къщата си, където живее с една от дъщерите си и внука си.

Издирват 84-годишна жена в Родопите

Акцията по издирването на възрастната родопчанка е стартирала в късните часове на вторника, като в нея е било включено и следово куче, но за съжаление няма резултат на този етап от издирването й.