Търновалийски: Всички кадидати за кметове са ми основни опоненти
Търновалийски: Всички кадидати за кметове са ми основни опоненти / DarikNews.bg
Търновалийски: Всички кадидати за кметове са ми основни опоненти
45037
Търновалийски: Всички кадидати за кметове са ми основни опоненти
  • Търновалийски: Всички кадидати за кметове са ми основни опоненти

Залагаме на честност и откритост в работата си, в диалога с хората и във всички действия, които изпълняваме, заяви в интерювю за Дарик кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Георги Търновалийски по-рано днес по време на откриването на Интер@рт кафе Ламбо. По думите му трите основни насоки в програмата за управление на града са „Пловдив отворен към хората", „Пловдив отворен към бизнеса" и „Пловдив отворен към света".

Градът не може да бъде управляван само от един човек или дори само от една партия, каза още Търновалийски и добави, че Пловдив е общ и трябва да бъде управляван от всички.

Всички кандидати могат да ми бъдат основни опоненти, защото са сериозни хора и са си дали ясна сметка каква отговорност поемат, подчерта кандидатът на левицата.

Който и да спечели изборите, трябва да го направи честно и да използва добрите идеи във всички програми, обобщи Търновалийски. /Чуйте цялото интервю в прикачения звуков файл/

Над 100 души се събраха по време на откриването на Интер@рт кафе Ламбо. Присъстваха бившият кмет и областен управител на Пловдив Тодор Петков, шефът на градската структура на БСП Атанаска Тенева, общинските съветници Тодор Петков и Николай Радев, журналисти и граждани. Очаква се кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов да мине през павилиона в понеделник.

В импровизираната приемна има интернет и кафе, както и възможност за разясняване на предизборната кампания на БСП и приемане на идеи за бъдещето на Пловдив.