/ DarikNews
Дует "Ритон", група "СкандаУ", ансамбъл "Тракия" и група Innerglow ще забавляват пловдивчани в новогодишната нощ, съобщиха от община Пловдив. Официалнатаградска церемония по изпращането на 2019-а и посрещането на Новата 2020-а година ще започне утре, 31 декември, в 22.00 ч. на пл. "Стефан Стамболов", пред сградата на общината. 

Талантливите момичета от "Мистик" с концерт пред Община Пловдив

Строители вече изграждат голямата сцена на площада, видя репортер на DarikNews. 

Водещи в новогодишната нощ ще бъдат Симеон Колев и Богдана Трифонова от БГ радио

Пловдивски таланти и Биг Бенд Пловдив с коледен концерт за пловдивчани

Програмата започва точно в 22:00 часа с поп рок групата Innerglow. Музикантите Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков залагат предимно на авторска музика с множество алтърнатив, денс и фънк елементи. 

Коледен концерт на Женски народен хор „Боряна“

В 22:45 часа на сцената излизат Катя и Здравко от дует „Ритон“. Любимците на България ще изпеят обичаните от всички песни „Джалма“, „Елате ни на гости“, „Накъдето ми видят очите“ и други. 
 
Половин час преди полунощ ансамбъл „Тракия“ ще извие кръшно хоро на площада, а в 23:50 часа на огромен монитор ще бъде излъчена новогодишната реч на президента Румен Радев. 

Студентска формация "Жарава" открива Коледните концерти в Пловдив


Веднага след новогодишните фойерверки и наздравици, на сцената излизат Тото и Лъчо от "СкандаУ". Популярните музиканти ще имат възможността да станат част от едно незабравимо музикално преживяване, с начален час 00.15.