/ Dariknews.bg
Само в една лента и в двете посоки се осъществява движението по пътя Белово-Юндола в над 10-километров участък от км 10+000 до 21+500, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“. Днес там тече частичен ремонт на настилката. По план дейностите би трябвало да приключат до следобед.

Отпускат близо 51 млн. лв. за ремонти на пътищата

Същото ограничение е въведено и по пътя Сърница-Каратепе от км 40 до 45, където се възстановяват повредени места по асфалта. Продължава и основният ремонт по околовръстната улица „Стоян Ангелов“ в Пазарджик от бул. „Георги Бенковски“ до ул. „Осми март“, както и на самото кръстовище с бул. „Георги Бенковски“ до Затвора.

Движението и там е двупосочно в едното платно. По отсечката от Панагюрски колонии до Панагюрище от км 75+475 до км 75+525 препоръката е да се преминава с повишено внимание заради пропадане на част от банкета. Срокът за ремонт на проблемния участък е до края на септември.

Започва ремонтът на пътя Тервел - Честименско, инвестицията е за 9 млн. лева

По моста в село Бошуля на пътя Пазарджик-Ветрен е забранено преминаването на автомобили с тегло над 10 тона. Определен е обходен маршрут Пазарджик-Звъничево-
Септемврийски ханчета-Септември-Бошуля.