Ясен Петров: Ще разчитам на тези, които искат да играят за Локомотив
Ясен Петров: Ще разчитам на тези, които искат да играят за Локомотив / plovdiv24.com
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Ясен Петров заяви, че занапред ще разчита само на футболисти, които искат да носят „черно-бялата” фланелка за по-дълъг период от време. Според наставникът, който единствен победи ЦСКА този полусезон, добрите резултати, които е записал отбора през последните 2 месеца са прикрили проблемите съпътстващи клуба още от лятната подготовка. „Имаме остра нужда от нови попълнения и засилване на конкуренцията в отбора. На някои футболисти се наложи да играят на непривични за тях постове, други са без алтернатива”, призна пловдивския Джанини.

Треньорът на „смърфовете” обяви, че ръководството на тима не спира да работи по зимната селекция и постоянно се гледат дискове с евентуални нови попълнения от чужбина. В плановете на Ясен Петров попадат и футболисти от родното първенство, но отказа да назове имена преди да се е стигнало до договор.

Седмица преди първия зимен лагер на Лаута ще пристигнат няколко чужденци, в чиито качества той иска да се убеди.

„Има желание под мое ръководство Локомотив да играе качествен и приятен за окото футбол, който да носи радост на привържениците на тима”, допълни още Ясен Петров.