/ DarikNews.bg
Лошата вест попари жителите на родното му село, трагедията за семейството му е голяма
Почина 15-годишно момче, пострадало при офроуд катастрофа в Девинско.

16-годишното момче, загинало в инцидент с АТВ край Змейово, е било неправоспособно

Той е пострадал при катастрофа с джип, разкарващ туристи из местностите на девинското село Гьоврен и е починало снощи в болница в София, научи Дарик.

Трагичната вест бе потвърдена от близки до опечалено семейство от родопското село. Момчето е издъхнало вчера, в късния следобед. Катастрофата, при която пострадаха и четирима туристи, се случи на 15 юни по обяд.

Тогава товарен автомобил, със смолянска регистрация, управляван от 19-годишно момче при извършване на туристическа обиколка по черен планински път губи управление над автомобила и се преобръща под пътя.

Откриха труп на 16-годишно момче край Змейово

При инцидента пострадаха и 44-годишна жена, която бе с фрактура на таз и лява ключица, двама мъже на 45 и 54 г., като единият е с множествена фрактура на пета, а другият с контузия на гръден кош. Всичките са от София.

Най-тежко бе пострадало 15-годишното момче от Гьоврен. Той бе с разкъсан далак, спукани 14 ребра и с множество фрактури. От тогава медиците от Смолян, Пловдив и София, правеха всичко по силите си да спасят младото момче, но вчера той загуби битката за живота си.

Лошата вест попари жителите на родното му село, а трагедията за семейството му е голяма. В началото на годината бащата на момчето е починал след заболяване.