/ ОДМВР-Пловдив
25-годишен мъж е задържан при Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества, проведена под ръководството на Окръжна прокуратура – Пловдив.
 
Акцията е проведена от криминалисти от Трето РУ в Пловдив, във връзка с изпълнението на заповедта на Главния прокурор на Република България за разкриване и разследване на престъпна дейност с предмет наркотични вещества. Тя е преминала под ръководството на под ръководството на Окръжна прокуратура – Пловдив и е извършена проверка по оперативен сигнал за държане и разпространение на наркотици.

Задържаха пласьор на контрабандни цигари в „Столипиново“ (СНИМКИ)

Полицейските служители атакували гараж на ул. „Малко Търново“ в гр. Пловдив, ползван от 25-годишния В.Б. След като ги видял, мъжът се заключил в помещението и подпалил няколко автомобилни гуми, за да прикрие държаното вътре наркотично вещество.

ОДМВР-Пловдив

В гасенето се е включил екип на Противопожарната служба, който угасил горящия гараж.  При извършен оглед служителите на отдел „Криминална полиция“  иззели от помещението наркотично вещество, което не е било засегнато от пожара – около 1,5 кг марихуана, както и вещество, което подлежи на изследване за съдържание на амфетамин

Арестуваха дилър на кокаин край Пловдив (СНИМКИ)

25-годишният В.Б. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Той е криминално проявен. 

Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив се води досъдебно производство за държане и разпространение на наркотици.