Нигериец дойде в Ботев
Нигериец дойде в Ботев / netinfo

Нигерийски полузащитник пристигна на проби в Ботев Пд. 23-годишният Ехиробу Принс Есе от днес се присъедини към отбора на “канарчетата”. Чернокожият футболист за последно е играл в швредския Гайс Гьотеборг. Преди да се присъедини към скандинавците е минал и през Анкона, но там не се е стигнало до трансфер заради проблеми с документите. Принс Есе е доведен в България от мениджъра Паткир Мьорк, който бе гост на Димитър Христолов преди дербито с Локомотив.

ЦСКА връща пари на Локо Пд за Йошев.

ЦСКА ще трябва да върне на Локомотив Пд около 5000 лева по трансфера на Ангел Йошев. Преди няколко месеца “черно-белите” преведоха на “армейците” 56 000 лева за футболиста. Неговата оценка обаче ще бъде с около 5-6 хил. лева по-малка. Другият проблемен футболист, който трябваше да получи оценка от комисията Атанас Аршинков ще струва на Локомотив 18 хил. лева. Той трябва да бъде платен на благоевградския Пирин и едва след това ще получи права да играе на Лаута.

Билетите за домакинството на Локомотив Пд на Беласица в понеделник ще останат с цена 3 лева. Специално за двубоя с петричани шефовете на Локомотив имаха идея да намалят цените на билетите, но се отказаха. Освен това обаче имаше вероятност входът за сектор “А” да бъде увеличен, но това предварително решение няма да се осъществи.