/ Dariknews.bg
Никаква промяна нямат в имотните декларации, публикувани от КОНПИ, кметът на Пловдив Иван Тотев и областният управител Здравко Димитров.

Община Пловдив отпуска средства за покрива на жилищна сграда, пострадала при бурите

Градоначалникът не е придобил никакво ново имущество през  2018-та година. Тотев и съпругата му имат около 70 000 лева в банки, придобити от заплати и дарения от роднини.
Заместникът му по култура Александър Държиков също не е придобил нищо ново през изминалата година.

Превозвачите на среща с кмета на Пловдив, умуват за градския транспорт

Той притежава 2 апартамента, офис и лек автомобил „Рено-Лагуна“, придобити от реституция, заеми и заплати, както и 89 000 лева в банка. Без промяна са и имотните декларации на зам-кмета по образование Стефан Стоянов и колегата му с ресор икономика и здравеопазване Розалин Петков.

Отстраненият Димитър Кацарски има влогове в банка в размер на 24 000 лева и БМВ за 20 000 лева на името на жена му. Георги Титюков е придобил парцел в село Царимир на името на съпругата му, има и кредит със задължение от 36 000 лева.

Тотев: Местата на кмета и общинските съветници в Пловдив не са резервирани за ГЕРБ

Зам.-кметът по транспорт Златин Велев е декларирал къща с двор в село до Пловдив, както и два апартамента с гараж в града. Автомобилът му Дачия дъстър струва малко над 28 000 лева, а на влог има 5 000 лева.

Арестуваният кмет на район „Северен“  Ральо Ралев няма промяна в имотното си състояние. Колегата му от „Централен“ Георги Стаменов е придобил апартамент и дворно място парцел до Бунарджика, които е закупил чрез кредит.

Кметовете на „Тракия“ и „Източен“ са си купили коли. Димитър Колев от „Западен“ няма промяна в имотното си състояние. Управникът на „Южен“ Борислав Инчев пък притежава акции в различни дружества.