Гаджалов вече е в Италия, канарчетата се махат от Апиро
Гаджалов вече е в Италия, канарчетата се махат от Апиро / netinfo

Юношеският национал на Ботев Пд Костадин Гаджалов пристигна в Италия, където съотборниците му са на подготовка и още следобед ще се включи в тренировката на отбора, съобщиха за Дарик от пресслужбата на клуба. Унивелсалният футболист бе титуляр в отбора на Михаил Мадански по време на европейското за юноши до 19 години в Чехия.

Стана ясно, че лагерът на “жълто-черните” в планинското градче Апиро ще приключи в неделя и групата ще се премести в курортния град Монтекарини, близо до Флоренция, където ще остане до края на престоя си на Апенините на 1 август. Промяната е с цел пловдивчани да бъдат по-близо до терените, на които ще играят последните две контроли от програмата си срещу Емполи и Сиена.

Междувременно изпълнителният директор на “канарчетата” Боби Димитров заяви, че тежкото здравословно състояние на майката на новото попълнение Алфредо Мапока е причината камерунецът все още да е в своята родина, а не в Италия.

“Омониго Темиле вече има виза за България, но няма смисъл да идва още сега в Пловдив. Тези дни ще му вземем билет и го чакаме да дойде веднага, след като момчетата се приберат от Италия”, каза още Димитров.