Димитър Костов: Мога да набавя 1 милиард лева за Пловдив ако ме изберат за кмет
Димитър Костов: Мога да набавя 1 милиард лева за Пловдив ако ме изберат за кмет / netinfo

Изготвил съм проект за управление на Пловдив в 15 раздела, които се побират на 120 страници, съобщи в предаването „Пловдив следобед” Димитър Костов -кандидат за кмет на Пловдив издигнат от партия „Гражданска сила”. „Изградих нова партия в Пловдив, съдействах за въвеждане на поименното гласуване в Общинския съвет при вземане на решения за разпореждане с общинска собственост, написах писмо до президента с предложение Здравната каса да финансира лечението на инсеминацията, защото 300 хиляди двойки в България нямат деца и от февруари тази година те могат да бъдат лекувани. Това са личните ми успехи, към които мога да добавя изключително активната си дейност като съветник през изминалия мандат”, подчерта Димитър Костов.

Той заяви, че ако бъде избран за кмет, ще върне на пловдивчани 130-те декара от "Пловдив ленд", да направи гората „Лаута” истински парк, да намали такса смет и да възстанови разрушената от голямото земетресение през 1928 година църква „Свети Илия” на Младежкия хълм.

Всеки от кандидатите казва, че ще бъде мениджър, но това означава да управляваш в полза на някого – било частник било корпорация - т.е. да експлоатираш всички подчинени. Аз не искам да съм менаджер, аз искам да съм първи между равните и никого да не експлоатирам и да работя за Пловдив, заяви Димитър Костов. Мога да набавя 1 милиард лева за Пловдив ако ме изберат за кмет, като това са пари извън бюджета на града за тези четири години, съобщи Костов.