4 купона за децата само в центъра  на града
4 купона за децата само в центъра на града / netinfo

На разстояние по-малко от километър ще се вихрят 4 купона за децата на днешния 1-ви юни - в Цар-Симеоновата градина, на площад Централен, в двора на църквата “Света Богородица” и пред туристическия информационен център на Главната.

Централният площад в Пловдив ще се превърне в сцена за малките таланти. В първоюнската програма ще има много игри, изненади и подаръци за децата. Шоуто ще се излъчва на живо по Пловдивска обществена телевизия.

Тези, които обичат да рисуват могат да изяват своята дарба в Цар-Симеонова градина, където ВМРО организира рисунка на асфалт. Най-добрите ще получат награди лично от клоуна Кени.

Атрактивно шоу-състезание под мотото "Хем спортист, хем турист" ще се проведе пред сградата на Туристическия информационен център до Централна поща. Точно в 18 часа започва надпреварата по хвърляне на фризби между деца. Всички участници ще бъдат разделени на два отбора -"Спортисти" и "Туристи". Програмата на празника включва и модно ревю на бутик “Mary Tery” с дизайнер Маруся Томева и концерт на арт-група „Славена” с ръководител Мирослав Караделев. Кулминацията в тържествата ще бъде изпълнението на танцьорите и певците от Ансамбъл „Тракия”.

2600 деца от район „Северен” ще открият летния сезон в Акваленд. Входът е безплатен. Посещението ще става по предварително направени в училищата графици.