Стоматолози ще преглеждат безплатно през целия октомври
Стоматолози ще преглеждат безплатно през целия октомври / netinfo
Стоматолози ще предглеждат безплатно през целия октомври
22101
Стоматолози ще предглеждат безплатно през целия октомври
  • Стоматолози ще предглеждат безплатно през целия октомври

14 зъболекари от Плевенска област ще извършват безплатни стоматологични прегледи в рамките на месец октомври. Прегледите са част от кампанията "Нула проблеми в устната кухина", която се организира от Българския зъболекарски съюз съвместно с фирма за дентални продукти. Това съобщи за Дарик д-р Николай Стоянов, управител на Дентален център Плевен.

От 1 до 31 октомври ще се проведе т. нар. Месец на оралната хигиена в цялата страна. Петима от специалистите, които ще извършват безплатни прегледи, приемат пациенти в Денталния център. Желаещите да минат през стоматологичните кабинети, могат да се запишат предварително на телефони 064/82 54 59, 82 37 49, 82 25 26. Имената на останалите девет зъболекари, които са включени в кампанията, заедно с адресите на кабинетите и телефоните им, ще бъдат изнесени на информационното табло на I-я етаж в Денталния център на бул. "Русе "№ 1.

Целта на инициативата е да се повиши оралната хигиена, да се придобият знанията за важността на профилактиката и по този начин да се подобри оралното здраве на българите. Подробности чуйте от д-р Николай Стоянов в прикачения файл.....