Старши IT експерт от офис на НАП Плевен изнесе лекция в Академията в Свищов
Старши IT експерт от офис на НАП Плевен изнесе лекция в Академията в Свищов / nap.pleven

През настоящата година за втори път Деян Василев - старши експерт в отдел „Информационни системи" ИРМ Плевен при ТД на НАП В. Търново, изнесе лекция пред студенти от специалност „Бизнес информатика".

Старши IT експерт от офис на НАП Плевен изнесе лекция в Академията в Свищов
netinfo

Той е част от екипа на ИТ специалистите в офиса от началото на април 2009 година. За петте години работа доказа по безспорен начин, че за него няма невъзможни неща в сферата на информационните технологии. Знанията и професионалните му умения са ценени не само от колегите и ръководството на офис Плевен, но и от преподаватели в Стопанската академия „Д.А.Ценов" - Свищов.

Старши IT експерт от офис на НАП Плевен изнесе лекция в Академията в Свищов
netinfo

Лично по покана на професор д-р Л.Кирев, ръководител на проект „Нови знания и умения на студентите" на 18-ти ноември изнесе презентация на семинарно занятие пред студенти от II курс в град Свищов. В продължение на два часа запозна присъстващите любознателни младежи и девойки и техния ръководител с темата „Windows 2012 Server: виртуални машини, видове сървъри, Active Directory и групови политики", като сподели и своя опит от работата в офис на НАП Плевен, като един от администраторите на мрежата.

С неизменната си усмивка 198 сантиметровия Дидо, който веднага се отзовава и винаги всеки възникнал компютърен проблем на часа разрешава, печели на всички колеги в офис Плевен сърцата. Ето защо за високия си професионализъм, голямото добро сърце, колегиалност, умения за работата в екип и всеотдайност към работата той грабна номинация в конкурса „Служител на годината 2014" в категорията „Обща администрация", където попадат експертите от отдел „Информационни системи".

След голямата страст - компютрите, най-любимото занимание на Деян е риболова и то не къде да е, а на брега на тихия бял Дунав. Почивните дни са времето за релаксиране сред красотата на природата заедно с четиригодишната палава Александра и любимата съпруга.