Сергей Станишев раздаде 27 партийни книжки в Плевен
Сергей Станишев раздаде 27 партийни книжки в Плевен / bsp.pl

27 новоприети социалисти получиха партийните си книжки лично от председателя на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев в Плевен.

На 12 февруари повече от 300 членове и симпатизанти на левицата аплодираха своя лидер и новоприетите социалисти в зала „Плевен" на Областна администрация.

В редовете на БСП се включиха хора на възраст между 20 и 40 години с различни професии - лекари, мединцински работници, икономисти, учители, експерти, техници, офицери от резерва с убеждението, че ще работят за нова социална България и социална Европа.
40 са заявленията от началото на годината за членство в плевенската организация на БСП, които предстои да бъдат разгледани от основните партийни организации, съобщиха още от местното ръководство на партията.

На 12 февруари 2014 г Сергей Станишев беше на посещение в Плевен по покана на председатя на Общинския съвет на БСП в Плевен Цветко Цветков, за да участва в дискусия за политиките на партията и правителството с широкото участие на партийния актив и много симпантизанти.

Преди това Станишев посети Белене, където категорично заяви, че БСП не се е отказала от изграждането на атомната централа и държи на този свой ангажимент.