НУ „Христо Ботев - организира забавно лято за децата на Плевен
НУ „Христо Ботев - организира забавно лято за децата на Плевен / archiv.DarikNews

За втора поредна година преподавателите предлагат атрактивно лятно обучение, съчетано с много игри. От 3 юни 2013 г., учениците могат да се включат в безплатни курсове по английски език, немски език, рисуване, музика, приложни изкуства, информационни технологии. Училището предлага консултации с психолог и логопедична помощ. По време на заниманията, учениците се научават да работят в екип, да са толерантни, да уважават различното мнение. Децата развиват своите способности и въображение, докато се забавляват.

По традиция през лятната ваканция в училището продължават и заниманията по проект "Да направим училището привлекателно за младите хора" /УСПЕХ/. От началото на ваканцията започват своята дейност 12 клуба в различни направления: „Славееви гласове", „С музика и песен", „В света на животните", „На приключения с английски", „Забавен английски", „Рисувам света около мен", „Аз, малкият човек", „Искам да успея", „Архимед", „Макс и Мориц", „Вълшебство", „Да играем и да знаем".

НУ Христо Ботев"  организира забавно лято за децата на Плевен
netinfo

Провеждането на извънкласните дейности допринася за развитие на уменията на учениците в областта на природоматематическите и хуманитарни науки, на здравното образование и здравословния начин на живот, както и на други ключови компетентности по смисъла на Европейската референтна рамка и се осмисля свободното време на учениците.

Повече информация и записване в безплатните летни занимания в НУ „Христо Ботев" можете да получите на тел. 064/82-36-79.